Over Goede Mop


Een nieuwe stijl
Goede Mop (www.goedemop.nl) is de moppensite nieuwe stijl. Netadvies wil moppen van kwaliteit bieden: moppen die positief of creatief zijn of een krachtige ontknoping hebben. Harde moppen worden gemarkeerd, zodat de bezoeker de keuze heeft deze niet te lezen. Goede Mop biedt tevens een verzorgde mop v/d dag nieuwsbrief. Ook zijn er artikelen beschikbaar die dieper ingaan op humor en moppen. Goede Mop is geschikt voor kantooromgevingen.Waardering voor mens en mop
Netadvies wil met Goede Mop een werkelijke bijdrage leveren aan het welzijn van mensen. Moppen geven vreugde en dragen bij aan de gezondheid. Moppen hebben de kracht om mensen tot mekaar te brengen.

Netadvies ziet de mop als waardevol onderdeel van de Nederlandse cultuur. De Nederlandse samenleving kan meer voordeel behalen van moppen dan op dit moment gedaan wordt. Netadvies wil hier verbetering in brengen, door de waarde van de mop te verkennen en ook op te treden als ambassadeur voor de mop.


Goede Mop is uniek
Goede Mop verschilt in belangrijke mate van de gemiddelde moppensite:

Goede Mop Gemiddelde moppensite
Het welzijn van de bezoeker staat centraal. Hits genereren staat centraal.
De nadruk ligt op moppen van kwaliteit. De nadruk ligt op lage kosten.
Artikelen waarin dieper ingegaan wordt op humor. Geen enkele andere moppensite biedt artikelen.
Harde moppen zijn gemarkeerd, men heeft de keuze deze niet te lezen. Grappige, flauwe, groffe en onaangename moppen staan door mekaar.
Biedt een overzicht van humorsites (de HumorGids), om toegang te bieden tot de beste sites. Doet aan link-exchange, om meer bezoekers te krijgen.Adverteren op Goede Mop
Goede Mop biedt u... meer dan marketing Lees meer ».
Vul het informatie formulier in voor de advertentie tarieven.